Markalanmış Paketten Hediye Olmaz

Elektronik ticaret ile ilgili yazılar şurada. Yani e-ticaret ile ilgili sadece bu yazıyı yazmadım : ) Yazabiliyorum ben : )

Evet efenim, şimdi gündemim hediye paketleri. Sürekli internet üzerinden alışveriş yaparım zira e-ticareti öğrenmenin en güzel yoludur. Geliştirir, zihni açar.

Bir süredir hediye notlarına ve paketlerine takılmış durumdayım. Çok ilginç uygulamalar gördüm. Sürekli söylediğimi ve doğru olduğunu düşündüğüm “ücretli” hediye paketi uygulamasını yapan bir firmadan hediye paketli ürün sipariş ettim. Ne uzun bir cümle oldu bu böyle.
Makul bir ücret ile hediye paketi sunuyorlar. Güzel hareket. Hediye notu da girebiliyorum. Çok şahane. Aynı gün teslim seçeneği bile var. Oldukça makul bir ücret ile üstelik. Peki, aynı gün gelsin görelim…

Gerçekten aynı gün geldi “hediye paketi” ile sarmalanmış ürün. Kutudan daha büyük ayrı bir zarf içinde ise hediye mesajı. Aslanlar gibi markaya boğulmuş. Paketin üzeri firmanın bayrağını andırıyor. Andırıyor demek hata olur. Bildiğin logosu tarafından istila edilmiş. Kurdele içler acısı zira onu da markalamışlar, el bebek gül bebek iki santim boşluğu feda etmeden logoyu kakıtmışlar üzerine. Bu arada “kakıtmak” tamamen  benim önerim olan bir kelam. TDK ile görüştüm ama kabul etmediler : )))

Her neyse efenim siz siz olun, efendi gibi hediye paketi yapın. Hediye notlarınız en küçük paketinize dahi iliştirilebilir olsun. Ücretsiz hediye paketi hizmeti vermeyin. Ücret aldığınız bir hizmeti markanız ile istila etmeyin. Hediyeyi siz finanse ediyormuşsunuz, ana sponsorluğu almışsınız gibi havalara girmeyin. Güzel bir hediye paketi ve mesajı görmek için tez zamanda Apple çevrimiçi mağazasından alışveriş yapın.

Yayım tarihi
E-ticaret olarak sınıflandırılmış

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.